top of page

Tag mødet udenfor


Typisk foregår processer og møder i mødelokaler eller på konferencecentre. Det betyder, at man søger at løse udfordringerne i samme type omgivelser, som der hvor de blev skabt.

Det er der ikke meget ud-af-boksen-tænkning over.

Hos Comita har vi gennem mange års arbejde med teamudvikling og gruppeprocesser erfaret, at det virkeligt kan rykke ved en gruppes dynamik og udbytte, når man hiver folk ud af mødelokalerne og planter dem ude i naturen. Alene det, at man fysisk gør noget andet, end man plejer, kan give nye vinkler og løsninger på gamle problemstillinger.

Udendørs teamaktiviteter behøver ikke at være rappelling ned ad siloer og kanindræberkurser – mindre kan også gøre det. F.eks. giver en simpel walk-and-talk mulighed for at forny energien under en lang mødedag.

Naturen åbner for sanserne, og der er et væld af metaforer til at tale ud fra, som kan gøre vanskelige emner meget mere umiddelbare, enkle og tilgængelige. De anderledes omgivelser og sanseindtryk hjælper også til at skabe unikke og betydningsfulde øjeblikke, som printer sig bedre i hukommelsen.

Samtidig er der bogstaveligt talt højt til loftet, hvilket giver mulighed for, at der kan tænkes nye og anderledes tanker.

Vi anvender en række aktive øvelser, der skaber de optimale betingelser for refleksion. Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i deltagernes fysiske udfoldelsesniveau, som altid tilpasses gruppens niveau og ønsker.

Der er utallige måder udendørs aktiviteter tilfører dynamik og energi til en gruppes proces. Når det er sagt, så skal det også siges, at det som element ikke har nogen fidus, hvis det står alene. Vi går ikke bare udenfor for at gå udenfor! Samtidig må det gerne være sjovt, men det er ikke for sjov.

Skulle I have lyst eller behov for en mere grænseudvidende og anderledes oplevelse, har vi god erfaring med at holde mere dynamiske processer i den vildere natur på Grønland, i Norge eller Sverige. Vi har også gode erfaringer med forløb, som inkluderer vandre- og cykelture inden- og udenfor Danmark.

Udvalgte blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page