top of page

COACHING

”Each person holds so much power within themselves that needs to be let out. Sometimes they just need a little nudge, a little direction, a little support, a little coaching, and the greatest things can happen.”

- Pete Carroll

Coaching er en af de mest effektive og pålidelige metoder til at hjælpe dig med at udleve dit potentiale. Som coaches er det vores opgave at skabe en ramme af tillid og tryghed og stille dig de spørgsmål, der fører dig ind til essensen af det, du gerne vil - uanset om det er små udfordringer eller eksistentielle temaer. 
 
Vi "sandhedstester" dine motiver og ønsker samt afdækker dine personlige ressourcer og hjælper vi dig med at lægge en plan for, hvordan du opnår dine mål.
I Comita følger vi altid op på coachingforløb efter en passende tid. Det er vores erfaring, at det dels sikre dit engagement, og dels kan vi hjælpe dig med at justere din handleplan og sætte nye langsigtede mål.

Leder- og medarbejdercoaching

Ofte har man brug for en sparringspartner i hverdagen til at vende dilemmaer, konflikter og konkrete problemstillinger med. Selvom kolleger, venner eller familie kan være nok så søde at tilbyde at agere en ”mur, du kan spille din bold op ad”, så er det ikke altid optimalt.

 

Så lad os hjælpe dig! Vi kommer med friske øjne, sidder ikke fast i historisk hukommelse, personalepolitik eller urørlige ’darlings’. Du bliver ikke klogere af at blive talt efter munden, så vi lover at være k/ærlige, når vi stiller dig tilpas ”provokerende” spørgsmål, som hjælper dig med at afveje dine muligheder, så du kan træffe de rigtige beslutninger.

Karrierecoaching

Uanset hvor du er i din karriere, kan det være gavnligt at se på, hvor du er på vej hen. Hvad betyder egentlig noget for dig i dit karriereforløb? Hvilke afgørende beslutninger giver karrieren vinger? Hvem skal have indflydelse på din karriere? Hvad vil du virkeligt?

 

Når man lige starter sin karriere, har man som regel store forventninger til fremtiden. Verden ligger åben, og man skal afprøve alt det, man har lært. Ambitionerne kan være høje, uanset om de er ens egne eller nogle, som man har arvet fra forældre eller andre.

 

Når man er godt i gang med karrieren kan det være sundt med et serviceeftersyn, hvor du forholder dig bevidst til, hvor du er i din karriere, samt hvor du er på vej hen, og om disse ting stemmer overens med dine reelle ønsker og behov.

 

Gennem coaching hjælper vi dig til at træffe de valg, som er de rigtige for dig. Vi udfordrer dig, spiller djævlens advokat, realitetstjekker og hjælper dig til at lave en realistisk plan.  

Coachingkurser

Vi sammensætter også kurser og træningsforløb, der passer til dig, dit team eller din virksomhed.

 

Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov, og trækker på vores lange erfaring og rige værktøjskasse, når vi sammen med jer tilrettelægger kurser og træningsforløb, der skræddersyes til jeres team, strukturer og formål. 

Vi ved, hvad vi laver! Og har både holdt åbne kurser og virksomhedsinterne coachingkurser i f.eks. i Novo Nordisk. Vi har flere coaching certificeringerer fra bl.a. DISPUK, the Coaching Institute og ID Academy, The Coaching Training Institute (CTI) og har samlet set over 7000 timers coachingerfaring. 

bottom of page