top of page
IMG_9909_3000x-01.jpg

OM COMITA

Her kan du læse mere om os. Der er link til vores LinkedIn profiler under hver vores profil, hvis du vil se mere. Ellers er du altid velkommen til at henvende dig, så giver vi en kop kaffe, så du kan høre mere om, hvordan vi hos Comita kan hjælpe dig. 
Mette Bøndergaard
Peter Bøndergaard

Den røde tråd i min karriere er udvikling af mennesker og forandring.

 

Jeg har to lange ansættelser bag mig: Først 12 år i Post Danmark (nu PostNord) og herefter 10 år i Coloplast, hvor jeg som HR Business Partner var sparringspartner for ledere og ledergrupper på alle niveauer. Jeg har med andre ord solid erfaring med HR og det at drive forandringsprocesser og udviklingsforløb.

 

Jeg har været privilegeret af at være i de to virksomheder i tider med store forandringer, hvilket har betydet, at jeg både har været modtager af forandringer og selv medvirket til at drive forandringer for individer, teams og organisationer.

 

Jeg har således dyb indsigt i de mekanismer, der træder i kraft i forbindelse med organisationsændringer, og en alsidig værktøjskasse til at hjælpe individer, teams og organisationer helskindede ud på den anden side.

Jeg arbejder ud fra et princip om tilgængelighed og integritet, og jeg konfronterer blødt i stedet for hårdt. Jeg er dybt optaget af menneskers potentiale og fascineret af at være bidragende til, at mennesker gør de rigtige ting for sig selv.

 

Jeg tror på udvikling gennem livet og har derfor bl.a. videreuddannet mig med Organisations Psykologisk Uddannelse, en 3-årig coachuddannelse fra ID Academy og en HRD Diplomuddannelse. Desuden har jeg et hav af certificeringer i personlighedstests, her under MBTI/JTI, karrieremodellen, PAPI, OPQ32 samt Ability Test.

 

Se mere om mig på LinkedIn – og connect gerne med mig! Så er jeg i dit netværk, hvis du får brug for mig.

Organisationsudvikling og personlig udvikling har været omdrejningspunktet for mit professionelle virke i mange år.

 

Jeg brænder for at sætte gang i de samtaler, der løser udfordringerne i samarbejdet, at åbner de antagelser, der begrænser os og nedbryde frygten, der holder os tilbage.

 

Thomas Edison sagde: ”There is a way to do it better. Find it!” Og det er mit udgangspunkt. Min fornemste opgave er at hjælpe jer til at finde en bedre måde at gøre tingene på.

 

Jeg har mine meningers mod og udtrykker dem gerne. Jeg går altid efter sagens kerne, og efter en konstruktiv dialog, der gøder jorden for den dybere refleksion. 

 

Jeg har en stærk baggrund indenfor ledelse og HR, som tager sit udgangspunkt i min tid som officer i Livgarden og mange år som eksportchef, inden jeg i 2001 startede som rekrutteringskonsulent hos Cultivator. I en årelang periode var jeg HR-ansvarlig i hhv. Egmont International og Nordisk Film, hvor jeg sad med i Direktørgruppen, inden jeg gik over til at drive selvstændig virksomhed, som jeg efterhånden har gjort i en del år. 

 

Min kommercielle uddannelse er gennem årene blevet suppleret med certificering som Executive Coach, proceskonsulentuddannelsen hos DISPUK samt en række værktøjer og personanalyser som Insights Discovery, JTI/MBTI Trin I og Trin II, OPQ32, DISC m.fl.

 

Se mere om mig på LinkedIn – og connect gerne med mig! Så er jeg i dit netværk, hvis du får brug for mig.  

COMITA

Vejenbrødvej 53

Vejenbrød 

DK-2980 Kokkedal

info@comita.dk

+45 26 73 08 80

+45 31 17 08 80

Sucess! Besked modtaget.

bottom of page