BLOG

Onsdag den 4. marts mødte 22 personer op til workshop om manipulation og psykisk krænkende adfærd på arbejdspladsen initieret af IDA Lederforum. En workshop der bekræftede os i vigtigheden i at skabe åbenhed og viden om, hvad man kan gøre i forhold til sig selv eller k...

Er du leder af en reception? Savner du at sparre med ligestillede om stort og småt fra livet som virksomhedens ansigt udadtil? Så er COMITAs Netværksgruppe for Receptionsledere måske noget for dig?

Netværket er meget velfungerende og har eksisteret i mange år. Det er en...

Kan du ikke bare sige fra eller tale med din leder om det...?

Jo normalt kan vi det. Og hvis ikke vi kan, kan vi tale med kolleger eller HR om det, fordi det vi oplever ofte er konkret og til at tage at føle på.

De fleste konflikter og misforståelser på arbejdspladsen er...

Hvor går du hen, når det, du oplever, sker under overfladen og er så subtilt at ingen andre ser det? Hvordan italesætter du tvivlen og forvirringen, når du udsættes for manipulation og psykisk vold på arbejdspladsen? Hvilke reelle muligheder er der egentlig?

1 april 201...

Det starter ofte godt. Måske bliver du særlig fremhævet, en karismatiske leder, får dig til at føle dig helt speciel. Endelig et arbejde hvor du føler dig værdsat som den du er, og for det, du kan.

Du bliver set og hørt. Du får den her fornemmelse af virkelig at kunne å...

Vi har alle behov for at blive set, hørt og forstået. Også når vi går på arbejde. Uanset alder, baggrund og om vi arbejder 10 eller 37 timer om ugen.

At blive anerkendt samt muligheden for indflydelse og ikke mindst forståelse for egen og andres roller og opgaver er vig...

Vi har brug for at blive set, mødt og lyttet til i et håb om også at blive forstået. 

Prioriterer I at tale om, hvordan det går? Altså hvordan det virkelig går! I mængden af gøren og de mange konkrete punkter, der er på dagsorden lige fra rapporteringer, status, målsætn...

Præcis som alle mennesker. Følelser fortæller os om vores behov, hvad vi har brug for, og hvad der ville være godt at gøre i den pågældende situation. Det er ikke det samme som, at vi skal reagere på alle vores følelser eller have vores behov opfyldt. Det er til gengæl...

De hilser aldrig dem fra den anden afdeling. Det er som om, de slet ikke tager hensyn til vores del, de tænker kun på dem selv. Det virker som om, de aldrig rigtig laver noget. Man skulle ikke tro, vi arbejder for samme virksomhed.

Af; Mette Bøndergaard og Thelma Kaare...

Typisk foregår processer og møder i mødelokaler eller på konferencecentre. Det betyder, at man søger at løse udfordringerne i samme type omgivelser, som der hvor de blev skabt.

Det er der ikke meget ud-af-boksen-tænkning over.

Hos Comita har vi gennem mange års arbejde m...

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Workshop om svært og tabubelagt emne

07/04/2020

1/10
Please reload

Seneste blogindlæg
Please reload

Arkiv